MAK parts and service

Open gallery

About the car workshop

Firma koja Vas razumije

Firma MAK parts and service osnovana je 2019. godine sa ciljem da tržištu ponudi kompletnu uslugu u prodaji dijelova I servisu za motocikle, automobile I kamione. Dugogodišnje iskustvo našeg tima omogućilo nam je da budemo prvi koji će ponuditi kompletnu uslugu. Moderan pristup poslovanju, uvažavanje potreba I opredjeljenost prema kupca prioritet su u određivanju smjerova poslovanja.
“Firma koja Vas razumije” predstavlja naše opredjeljenje, a razumijevanje svih potreba današnjeg kupca omogućilo je da u našoj ponudi imamo širok asortiman proizvoda I usluga dostupan svima.

Partnerstvo sa vodećim distributerom dijelova daje nam mogućnosti da odgovorimo brzo na sve zahtjeve uz mogućnost izbora cjenovnog ranga dijelova.

Prodaja dijelova nalazi se u Gračanici na adresi Patriotske lige b.b. U sklopu prodaje dostupna je dostava dijelova uz dogovor sa našim timom.

Servis za automobile I kamiona nalazi se na adresi Branilaca grada b.b u Gračanici. Najmodernija tehnologija, stručno osoblje i dijelovi iz našeg asortimana garancija su da ćete dobiti kvalitetanu, brzu I povoljnu uslugu.

Na stanju imamo bogat lager rezervnih dijelova za sva vozila. Za dijelove koje trenutno nemamo na lageru, radimo direktnu narudžbu.
Raspolazemo sa vrhunski opremeljenom servisnom radionicom, gdje se u svakom trenutku mogu na licu mjesta zamjeniti kupljeni dijelovi ili izvršiti različite popravke.

 

Scope of workshop services

Inspections/ Checks
Inspections/ Checks

Reviews

0 Reviews

Be the first and add your review, about this workshop!

Motointegrator takes serious care of the credibility of the published reviews.
By posting a review, the user agrees to provide their real personal data. The date of the visit to the workshop is also mandatory. The review is sent to the moderator, who verifies its compliance with the Terms. The car workshop also gets its time to refer to the published rating. We make every effort to publish only honest reviews.

Opening hours

 • Now closed
 • Monday
  07:00 - 15:00
 • Tuesday
  07:00 - 15:00
 • Wednesday
  07:00 - 15:00
 • Thursday
  07:00 - 15:00
 • Friday
  07:00 - 15:00
 • Saturday
  07:00 - 15:00
 • Sunday
  closed

Contact

+387 35 *** *** ***

Let's be in touch

By adding this workshop to your Driver Account you’re giving the permissions to your data. Thanks to it you will book online visits faster, and this workshop will be saved in your Driver Account.

Additional amenities

Access to the Internet (Wi-Fi)

Waiting room

Instalment payment

The workshop is obeying to Coronavirus regulations

Car wash

Upholstery washing

Door-to-door service

Towing service

Services offered by this workshop

Inspections/ Checks

Diagnostics

Exhaust System

Powertrain

Suspensions

Brakes

Engine

Oils, filters, liquids, belts

Fuel System

Accessories

This workshop doesn’t offer the service that you are looking for?

Check out other workshops in the area that offer this service.

The site uses cookies. Learn more about how to use them and change your settings. By using this site you agree to use cookies in accordance with your current browser settings. More information in our privacy policy.