mi-logo
mi-logo
or
Helpline
22 714 11 11

About the car workshop

Service book on-line

Contact

Customers rating(19)

5,0

Polecam

Dominika Kopeć, 8/26/2020

5,0

Polecam!

Client, 8/23/2020

5,0

Polecam miła obsługa wszystko sprawnie i szybko 😊

Dominika Kopeć, 8/26/2020

5,0

Najlepszy serwis w regionie

Wacław w, 8/2/2020

5,0

Najlepszy serwis LPG w regionie

Wacław W, 8/2/2020

5,0

Pełen profesjonalizm świadczonych usług. Fachowe doradztwo w wyborze instalacji. Po ponad roku użytkowania samochodu z instalacją zamontowaną w Eco- Car mogę śmiało wystawić maksymalną ocenę.

Maria Puzio, 8/3/2020

5,0

Z czystym sumieniem polecam ten warsztat jeśli ktoś by chciał założyć/serwisować instalacje gazową oraz dokonać napraw samochodu. Usługi na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm.

Dominik, Seat LEON LEON|1M, 8/6/2020

5,0

Jeśli zastanawiacie się nad wyposażeniem auta w instalacje gazową, to chyba najlepsze miejsce aby to zrobić. Jako jedyni podjęli się wykonania instalacji w moim samochodzie i choć nie było to proste, spisuje się ona idealnie. Bardzo kompetentni, odpowiadają na każde pytanie z szacunkiem do klienta i co najważniejsze wytłumaczą obsługę w taki sposób, że każdy laik sobie z nią poradzi.

Karolina S, 4/7/2020

5,0

Pełen profesjonalizm bardzo miłe i fachowe podejście. Regulacja instalacji firm stag , bardzo miły warsztat - pozdrawiam

Andrzej K, Peugeot 1007 1007, 3/10/2020

5,0

Szybka i konkretna diagnostyka wraz z usunięciem usterki. Do tego Pan sam z siebie skorygował dawkę gazu., wgrał akutalizację. Polecam

ADAM, 5/12/2020

Average customer rating

5,0
Average car workshop rating
  • Review of the appointment
    5,0
  • Customer service quality
    5,0
  • Service was done on time
    5,0
  • Conformity with price estimate
    5,0
  • Cleanness and esthetics
    5,0

© 2009-2020 Motointegrator Inter Cars Group | All rights reserved

The site uses cookies. Learn more about how to use them and change your settings. By using this site you agree to use cookies in accordance with your current browser settings. More information in our privacy policy.